Home Tabloul notarilor publici Legislatie Contact
Avocati Lichidatori Executori Judecatoresti Mediatori Judecatori Procurori
Ciuca si Asociatii

Biroul Notarial Public "Ciuca si Asociatii"  a fost infiintat in anul 1996, in conformitate cu prevederile Legii nr. 36/1995 a Notarilor Publici si a Activitatii Notariale, a Regulamentului de Punere in Aplicare a Legii Notarilor Publici si a Statutului Uniunii Nationale a Notarilor Publici din Romania, functionand in cadrul Camerei Notarilor Publici Galati.

Fondatorii acestui Birou Notarial au fost notarii Ioan M. ZAMFIR si Bogdan Liviu CIUCA  Ulterior s-au alaturat echipei notarii:  George Cristian SCHIN - notar public din anul 2007 si Dan TODERASCU  - notar public din anul 2011, care  a  fost colaborator permanenti al notarului Bogdan Liviu  CIUCA, inca de la infiintarea notariatului.

Dl. notar Ioan M. ZAMFIR a  ocupat functia de  notar sef al Notariatului de Stat Galati. Profesor si parinte spiritual pentru toti notarii din cadrul Biroului, un om de o inalta tinuta profesionala si cu autentice calitati umane,dl notar ZAMFIR a fost  respectat si este azi regretat de intregul colectiv al notariatului. Dl. notar ZAMFIR a contribuit substantial la formarea profesionala a notarilor publici si a personalului ce a activat de-a lungul timpului in cadrul BNP "Ciuca si Asociatii".

Dl. notar Bogdan Liviu CIUCA este conf. univ. dr. in stiinte juridice, cadru didactic  in cadrul facultatilor de drept din Universitatea "Dunarea de Jos" si Universitatea "Danubius" din Galati.

Dl. notar George Cristian SCHIN este lector univ. si preda la Facultatea de Drept din cadrul Universitatii "Dunarea de Jos" Galati.

Dl. notar Dan TODERASCU a fost colaborator permanent al notariatului anterior obtinerii statutului de notar public, desfasurandu-si activitatea  in cadrul acestui birou, inca de la infiintare. Dl. notar TODERASCU a coordonat  activitatea personalului acestui birou, precum si practica notarilor stagiari in toata aceasta perioada.

Experienta profesionala a notarilor publici din cadrul BNP Ciuca si Asociatii, dar si a personalului care isi desfasoaraactivitatea in cadrul notariatului definesc activitatea intregii echipe.

In cadrul BNP "Ciuca si Asociatii" isi desfasoara activitatea trei notari publici asociati, trei notari stagiari, trei juristi, trei operatori baze de date, doi delegati Carte funciara, doi economisti, doua persoane cu atributii de secretariat, o persoana cu atributii de arhivist si doua persoane cu atributii de asigurare servicii auxiliare. 

Experienta

Va oferim urmatoarele servicii cu specific notarial:

- Consultanta in domeniul notarial;

- Activitati de publicitate imobiliara in competenta notarilor publici:

- Intabularea, inscrierea, notarea, radierea drepturilor si/sau a interdictiilor rezultate din actele notariale;

- Obtinerea de copii simple sau certificate dupa cartile funciare ale imobilelor, precum si dupa actele arhivate in acestea, inclusiv ale documentatiei cadastrale;

- Obtinerea de copii legalizate dupa inscrisurile aflate in arhiva Camerei Notarilor Publici Galati

- Autentificarea urmatoarelor inscrisuri:

- Declaratii;

- Procuri;

- Testamente;

- Antecontracte si contracte de vanzare-cumparare de bunuri mobile si/sau imobile;

- Contracte de ipoteca sau gaj;

- Contracte de donatie cu sau fara sarcini; oferte de donatie, acceptari de donatie;

- Contracte de intretinere sau de vanzare-cumparare cu clauza de intretinere;

- Contracte de renta viagera;- Contracte de imprumut cu garantie mobiliara si imobiliara;

- Contracte de comodat de bunuri mobile sau imobile;

- Contracte de locatiune (inchiriere) ;

- Acte de constituire sau stingere drepturi de superficie, uz, uzufruct, servitute, habitatie;

- Acte de dare in plata, novatii (de creditor, debitor sau obligatii), cesiuni de creante;

- Alte contracte nenumite;

- Legalizarea copiilor de pe inscrisuri originale, legalizarea semnaturii traducatorului sau a specimenului de semnatura, legalizarea de sigilii;

- Certificarea unor fapte sau darea de data certa unor inscrisuri;

- Dezbaterea succesiunilor finalizate cu emiterea de certificat de mostenitor, de calitate de mostenitor sau legatar;

- Intocmirea actului constitutiv si a statutului pentru societati comerciale, asociatii si fundatii precum si acte aditionale de modificare ale acestora;

- Incheierea actelor de alipire (comasare, contopire) sau de dezmembrare (dezlipire, lotizare);

- Intocmirea actelor de partaj voluntar, partaj de ascendent;

- Asigurarea translatiei actelor si procedurilor notariale, la cererea cetatenilor straini, prin intermediul traducatorilor autorizati;
- Realizarea de traduceri autorizate, direct la sediul nostru, prin intermediul traducatorilor autorizati, precum si  apostilarea, supralegalizarea, legalizarea semnaturii traducatorului.

In presa
07.03.2013 | NotariPublici.com
Reducerea birocratiei, viteza de reactie din partea autoritatilor, confidentialitate, si securizarea informatiilor, acestea sunt motivele pentru care Primaria, reprezentata de edilul Marius Stan a incheiat un protocol de colaborare cu Camera Notarilor Publici Galati, reprezentata de notarul Bogdan Ciuca.
 
Spune-ti parerea
facebook yahoo
Notari
Ciuca Liviu Bogdan
Toderascu Dan
Schin George Cristian
Date de Contact

Adresa: Str. Aleea Scolii nr. 2, Galati, Romania

Telefon contact: +4 0236-464423 , +4 0726-200770 , +4 0744-613117 , +4 0722-289845

Email: contact@bnp-ciucasiasociatii.ro

Socializare
Voteaza
0 voturi0.0000
Formular de contact
 
Numele tau
Telefon
Mesajul tau
Emailul tau

Statistici accesari pagina
 
2314 vizitatori unici cu 2314 afisari